Terapeutit

Terapeuttiemme lyhyet esittelyt. Voit olla suoraan yhteydessä sinulle parhaiten sopivaan terapeuttiimme.
Marianne Siitonen
Kognitiivinen lyhytterapeutti
Terapeuttina minulla on halu kohdata ja sietää inhimillistä kärsimystä ja sitoutua sen lieventämiseen. Pyrin asettumaan asiakkaan asemaan ja ymmärtämään asiat hänen kannaltaan, häntä tuomitsematta.

Tarjoan tueksi Kognitiivista lyhytterapiaa, joka on aktiivista, kohdennettua, muutoshakuista ja ajallisesti rajattua. Käyntikertoja on yleensä 4-20. Tämä on matalan kynnyksen apua elämäntilanteisiin, jotka uhkaavat toimintakykyä ja monesti myös työkykyä.

Terapiassa asioita käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, enkä kirjaa keskusteluissa esiin tulleita seikkoja sähköisille alustoille.

Kotisivut: terapiapro.fi
Leena Sarkio
Leena Sarkio, Psykologi, Integratiivinen terapeutti, Coach
Meille kaikille tulee elämässä eteen hetkiä, jolloin asiat tuntuvat olevan solmussa. Kyse voi olla  elämän kriiseistä tai kehityssiirtymistä tai työ- elämän tapahtumista.  Olen lämminhenkinen, hyväksyvä ja ennen kaikkea asiakkaan omaan kykyyn ja osaamiseen luottava terapeutti. Uskon että meillä jokaisella on onnen avaimet ja omat tavoitteet, joiden kautta balanssi löytyy. Teen töitä pitkä-ja lyhytaikaisten asiakkaiden kanssa ja pyrin hankkimaan jatkuvasti lisäosaamista alallani. I work also in English

puh:       0401615124
s-posti:   leena.elina.sarkio(at)gmail.com
Tuija Eskelinen
psykoterapeutti VET, kognitiivinen käyttäytymisterapia
Olen toiminut psykoterapeuttina vuodesta 2006 lähtien ja minulla on Kela –pätevyys. Minulla on lisäkoulutusta käyttäytymisanalyysiin liittyen sekä   neurologisiin haasteisiin (mm. Asperger, ADHD/ADD) ja minulla on myös neuropsykiatrisen valmentajan (coach)koulutus. Annan yksilö- ja ryhmäpsykoterapiaa yli 16 –v.(nuorille ja aikuisille) kaikkiin mielenterveyden haasteisiin liittyen. Annan myös yksilö- että ryhmätyönohjausta työntekijöille ja erilaisille työyhteisöille, joilla on käyttöä sekä työkokemuksestani että koulutuksestani.
Kotisivut: kognitiivinen terapia eskelinen
Heikki Eskelinen
kognitiivinen lyhytterapeutti, ratkaisukeskeinen terapeutti
Annan myös rentoutushoitona kognitiivista suggestioterapiaa.

Toimin yksilö ja pariterapeuttina elämän erilaisten ongelmien kohdatessa nuorten sekä aikuisten parissa. Olen toiminut elämän haasteiden kohdatessa, kuten päihdeongelmien, erilaisten kriisien, läheisten menetyksen ja parisuhdeongelmien parissa.

Olen myös opetusalan ammattilainen ja toimin kouluttajana sekä opettajana erilaisissa yhteisöissä.

Kotisivut: kognitiivinen terapia eskelinen

Terapiataival

Terapiataival.fi

Terapiataival on yksityisten psykoterapeuttien yhteinen vastaanottopiste. Se tarjoaa toimitilat monia eri suuntauksia edustaville psykoterapeuteille.
Pyrimme olemaan lämminhenkinen, matalan kynnyksen tila, jonne on helppo tulla.


Etsi